Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزهکلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تهیه فرنی برای نوزاد ۵ ماهه به بالا می‌تواند در وزن‌گیری او موثر باشد؛ همچنین غذای کمکی جامد برای نوزاد باید با رعایت همه جوانب صورت بگیرید تا از هر گونه حساسیت و آلرژی نوزاد به مواد غذایی پیشگیری شود. یک فرنی خوشمزه و مقوی را می‌توانید با گرفتن شیره بادام به روش‌های سنتی تهیه کنید و همراه شیرخود یا شیرگاو به نوزادتان دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فقط دقت داشته باشید که برای نوزادان زیر دو سال از ریختن گلاب در فرنی خودداری کنید؛ گلاب از مواد آلرژی‌زا است؛ پس اگر تمایل به استفاده از آن در فرنی نوزادتان را دارید قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.

طرز تهیه غذاهای کمکی شیرخواران
غذای کمکی شیرخواران بایستی در محیط کاملاً بهداشتی و با دقت فراوانی تهیه شود. بهتر است برای تغذیه تکمیلی شیرخوار از مواد غذایی تازه و مرغوب استفاده شود. برای تهیه آن‌ها از ظروف مخصوص خود کودک استفاده گردد.

***طرز تهیه فرنی آرد برنج یا آرد گندم
دو روش برای تهیه فرنی برای شیرخواران وجود دارد:
روش اول:
مواد لازم
آرد برنج (یک قاشق مرباخوری سر صاف)شکر (نصف قاشق مرباخوری سر صاف)شیر (ترجیحاً شیر مادر) (۵ قاشق مرباخوری)ابتدا بایستی آرد برنج باکمی آب و شکر جوشانده شود و پس از آن شیر به میزان گفته‌ شده اضافه گردد. غلظت فرنی بایستی از شیر مادر کمی بیشتر باشد. در مورد استفاده از شیر گاو بایستی حتماً پیش از مصرف جوشانده شود.

روش دوم:
در روش دوم بجای شیر مادر از شیر پاستوریزه استفاده می‌گردد (میزان آن ۱۲۰ میلی‌لیترکه معادل نصف لیوان است). ابتدا ۱۲۰ سی‌سی شیر به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده می‌شود بعد از آن آب جوشیده سرد شده به آن اضافه کنید تا میزان شیر دوباره به ۱۲۰ میلی‌لیتر برسد پس از آن آرد برنج و شکر را به مخلوط خود اضافه کنید و دوباره حرارت دهید تا به قوام فرنی برسد.
توجه: منظور از یک قاشق مرباخوری قاشق با ظرفیت ۵ سی‌سی به اندازه قاشق‌های مدرج شربت‌های کودکان است.


حریره بادام
طرز تهیه حریره بادام شبیه فرنی می‌باشد که به همراه اضافه نمودن آرد و شکر یک قاشق مرباخوری بادام رنده شده یا آسیاب شده و پوست گرفته اضافه می‌گردد.

برای آسانی کار و رعایت تنوع در غذاهای شیرخوار می‌توان یک روز در میان از فرنی و حریره بادام استفاده کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۹۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که 18 تا 21 اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه درآینده  پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و  همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته  صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین  می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با  حضور بیش از چهار صد سخنران  به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • طرز تهیه غذای هندی چوله پالک + فیلم
  • نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده (فیلم)
  • طرز تهیه کتلت و سیب زمینی تنوری؛ یک غذای خوشمزه و ساده (فیلم)
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • غذای پزشکی تولید شد
  • تهیه «غذای پزشکی» از امول ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی
  • تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی